Monday 13 August 2007

Ραντεβού το Σεπτέμβριο!!!

(Ποιος είναι ο κύριος δεξιά που πάει να μιμηθεί το fuitako>>>>>>>>>>)

Αδέρφια δεν έχω πολύ όρεξη για κουβέντα σήμερα. Ήδη από τώρα νιώθω φάντασμα στο γραφείο όπου εργάζομαι. Ξεκινάνε οι καλοκαιρινές μου διακοπές και μαζί θα τα πούμε και πάλι στα μέσα Σεπτεμβρίου. Θα δώσω το παρών στη 5η Πανελλήνια γιορτή Μανιταριού στα Γρεβενά 17,18,19 Αυγούστου και μετά μην τον είδατε τον fuitako. Καλό κουράγιο σε όσους μένουν πίσω στις δουλείες τους. Σ’ αυτούς που πήγαν ήδη διακοπές και τώρα εργάζονται, δεν έχω να τους πω τίποτα και σ’ αυτούς που θα φύγουν Σεπτέμβριο, υπομονή και καλές διακοπές. Ραντεβού και πάλι το Σεπτέμβρη…
Λαμόγια, θα τα πούμε και πάλι από το Σεπτέμβρη… Μαύρο στον κάθε π…στη που παίζει παιχνίδια στην πλάτη μας!!!
Καλό ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!

Friday 10 August 2007

5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 17-19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



Αν δεν το ζήσετε από κοντά δεν μπορείτε να καταλάβετε για τη κατάσταση μιλάμε...
Για περισσότερες πληροφορίες στο www.manitari.gr

Η κατάσταση είναι τελίως "γειά σου"

Thursday 2 August 2007

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!



Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά βλέπετε έχει πέσει πολύ δουλειά κι ότι και να γράψω αυτό το διάστημα θα πέσει χοντρό… μπινελίκι, οπότε καλύτερα να τα αφήσουμε για άλλη φορά. Ίσως λίγο αργότερα που θα ξεκουραστώ. Έχω ανάγκη επειγόντως για διακοπές γιατί καμιά μέρα θα τις μαζέψει κανένας χωρίς λόγο και θα τρέχουμε. Το επόμενο δεκαήμερο είναι το πιο κρίσιμο κατά συνέπεια ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!!

Λαμόγια σας παρακολουθώ μην νομίζετε ότι σας έχω αφήσει έτσι επειδή. Μαύρο στον κάθε πουστάρα που παίζει με τη νοημοσύνη μας!!!!