Sunday 27 September 2009

Πόσα κιλά... ;;;

Αλήθεια πόσα κιλά αρχ...α έχει αυτός ο παίκτης; Έκλεισε στόματα ο "LOCO" έτσι για να το βουλώσουν όλοι αυτοί που πεπεσαν να τον φάνε μετά το ματς με τη βαζέλα!!!
fuitakos

Monday 21 September 2009

PINK FLOYD VS PETROS LOUKAS HALKIAS

Πόσες φορές σας έχουν ρωτήσει τι μουσική ακούτε και αντί να απαντήσετε: ΤΑ ΠΑΝΤΑ το σκέφτεστε λίγο παραπάνω;
Πρόσφατα μου έκαναν τη συγκεκριμμένη ερώτηση και ξέρετε τι απάντησα;
«Ακούω και Πέτρο Λούκα, αλλά ακούω και PINK FLOYD.
Έπεσα τυχαία στα χέρια μου το παρακάτω video και έχω πάθει ΣΟΚ!!!
Πραγματικά δεν υπάρχει... ΒΑΛΤΕ ΗΧΟ ΣΤΟ... ΦΟΥΛ και απολαύστε το:



fuitakos

Friday 18 September 2009

Οι αρετές του Έλληνα....

Δίκιο είχε ο Γιαννάκης (απ' τους γκουντάνους). Καιρό είχαμε να τα πούμε και από τότε που προτείναμε τη συγκεκριμένη ταινία ο Ντιέγκο δεν έχει σταυρώσει νίκη με την εθνική Αργεντινής. Εκλογές έρχονται και θα ανηφορίσουμε στα Γρεβενά. Ευκαιρία να τα πούμε από κοντά με φιλαράκια που θα έρθουν κι αυτοί να "μαυρίσουν" όλα τα λαμόγια, συγνώμη να ψηφίσουν ήθελα να πω και τα τσίπουρα θα πάνε... σύννεφο εκείνο το τριήμερο στο Ρίο Γκρεβενέιρο. Γι' αυτό και μόνο γουστάρω τις εκλογές και για τίποτα άλλο. Όχι δηλαδή ότι θα αλλάξει κάτι. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ θα έχουμε και μετά την 4η Οκτωβρίου. Γι' αυτο αφήστε για λίγο τα σκατά στην άκρη και βάλτε λίγο χιούμορ στη ζωή σας διότι θεωρώ πως έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε από τις υποχέσεις και τα... ΘΑ του κάθε ΜΑΛΑΚΑ. Ανεκδοτάκι σας έχω μετά από καιρό, αρκετά επίκαιρο θα έλεγα με τις υποσχέσεις των πολιτικών για μια θέση στο δημόσιο, μια μετάθεση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Για πάμε:

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κιυπομονετικούς.Για τους Έλληνες είπε: θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο.Όταν τελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο ΑρχάγγελοςΓαβριήλ και του είπε: Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετέςαλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς καιθα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.Έχεις δίκιο Γαβριήλ, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου ηαπροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτιπρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα.Το βρήκα. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Έλληνας θαμπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο. Κι έτσι κι έγινε.

Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι έξυπνος

Αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι τίμιος

Αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν δουλεύει στο δημόσιο
fuitakos