Wednesday 18 July 2007

Όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του!


Το μεγάλο... πάρτι στις πλάτες των Ελλήνων συνεχίζεται... Κάθομαι στο γραφείο μου, πίνω καφέ και αναρωτιέμαι. Που θα φτάσει επιτέλους η κατρακύλα αυτής της χώρας; Τα ελικόπτερα πετάνε πολύ χαμηλά. Σιγά μην δεν έπιανε φωτιά στην Πεντέλη; Έχει αρκετό χώρο για κάποιες ακόμα βίλες. Δεν κάηκε άλλωστε όλο την προηγούμενη φορά. Φωτιές παντού. Η Ελλάδα στο έλεος του Θεού. Και οι... άρχοντες αυτής της χώρας μαλώνουν σαν τα κοκόρια, με σταυρωμένα τα χέρια, λίγους μήνες πριν τις εκλογές.
Ο υπουργός δημοσίας τάξης λέει τα... δικά του την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται. Εκεί, όμως ακούνητος!!!
Στην τηλεόραση βλέπω να δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων εξετάσεων με τα... νοθευμένα γραπτά. Αυτά δεν γίνονται πουθενά και η υπουργός παιδείας εκεί... ακούνητη.
Τα τρένα χτυπάνε μεταξύ τους και ο υπουργός μεταφορών εκεί... ακούνητος.
Τα πλοία βουλιάζουν, εργάτες πνίγονται και ο υπουργός εργασίας, εκεί... ακούνητος. Θέλετε κι άλλα;

Εγώ ξέρω, από τη μπάλα που έχω μάθει να βλέπω, πως όταν η ομάδα δεν... τραβάει ο προπονητής πρέπει να κάνει αλλαγές. Όποιος δεν μπορεί, πρέπει να πάει σπίτι του. Κι όταν ο... προπονητής δεν κάνει αλλαγές επειδή δεν θέλει ή επειδή δεν μπορεί να τις κάνει, τότε παίρνει ο ίδιος το καπελάκι του και πάει στο... εξοχικό του στην Πάρνηθα, στην Πεντέλη, στη Ραφήνα ή δεν ξέρω εγώ που αλλού και αφήνει την... ομάδα να βρει και πάλι το δρόμο της. Καταλάβάτε κύριοι; Τι άλλο θα πρέπει να γίνει δηλαδή για να ξυπνήσετε; Βουλιάζουμε ρε!!!

No comments: