Tuesday 24 July 2007

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ



ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... Η ΛΕΞΗ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΛΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΙ ΟΙ... ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΗΡΩΕΣ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...

Monday 23 July 2007

In Pursuit of Excellence



Είχα αρκετά χρόνια να δω ταινία και να με πάρουν σβάρνα τα… ζουμιά. Να με πιάσει πόνος στο στομάχι. Να φρικάρω και να σκέφτομαι καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας, τι θα έκανα εγώ στη θέση του. Την τελευταία φορά που αισθάνθηκα έτσι ήταν στο «Κράμερ εναντίον Κράμερ».
Το συγκεκριμένο έργο λοιπόν με τον Will Smith και τον γιο του είναι μάγκες όλα τα λεφτά. Από τα καλύτερα που είδα τα τελευταία χρόνια και ανάμεσα στις κορυφαίες μου ταινίες.
Πραγματικά τελείωσε το έργο, άναψα ένα τσιγάρο, ακούγοντας μουσική και βλέποντας τους τίτλους τέλους και το μυαλό μου ταξίδευε!!!
Όλα τα λεφτά μάγκες. Μην το χάσετε για κανένα λόγο. Δείτε το οπωσδήποτε!!!

Saturday 21 July 2007

Έμη - Νίκος ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ


Το τελευταίο διάστημα έχει πέσει απίστευτη δουλειά και δεν ακούω ούτε μία είδηση της προκοπής. Κάτι θετικό ρε αδερφέ μου… Έτσι να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας… όλο δουλειά, δουλειά και όλο δυσάρεστες ειδήσεις. Βρήκα όμως την ευκαιρία να περάσω έτσι από τα… πάτρια εδάφη, από την Αρχιτεκτονική όπως θα καταλάβατε, έτσι για να δω λίγο τα φιλαράκια εκεί… Τον Σάκη, τη Νάντια, τον Κώστα και τον Νικόλα. Ειδικά για τον τελευταίο τα λόγια είναι περιττά. Ο Άνθρωπος έχει καεί τελείως. Όπως έλεγε άλλωστε και ο Χρηστάρας, ο άνθρωπος δεν είναι καθόλου καλά. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!!!

Πόσο μάλιστα τώρα που γιος του έχει γίνει δύο μέτρα. Έλα όμως που ο καημενούλης ο μικρός δεν ήξερε ότι ο μ…ας ο μπαμπάς του είναι βάζελος και με το που βγήκε από την κοιλιά της Έμης τον έντυσε στα πράσινα. Βλέπω, όμως να μεγαλώνει και να αλλάζει ομάδα ο μικρός…

Και επιμένω να λέω, άρε Έμη παλικάρι. Πως τον αντέχεις τον ΤΡΕΛΟ!!! Θα μου πεις τώρα, έχεις το μικρό που είναι μια γλύκα και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο κούκλος. Τον μεγάλο τι τον θες. Στείλ’ τον για ψάρεμα καλύτερα, αν κι εδώ που τα λέμε ούτε και γι’ αυτό τον έχω ικανό. Το πολύ να κυνηγήσει κανένα καβούρι, που μου θέλει και ψάρεμα…
Αυτά και για σήμερα. Έμη, Νικόλα ο μικρός είναι σκέτη γλύκα!!! Άντε τώρα να βάλετε μπροστά και για δεύτερο!!!

ΥΓ1: Η γροθιά του μικρού στη φωτό είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

ΥΓ2: Γιάνναρε, καλό ταξίδι!!! Για πάντα στις καρδιές μας. Ετοιμάσου να τα… ακούσεις για τα καλά τώρα που θα βρεις και πάλι τον Χρηστάρα!!! Σύντομα θα γράψω ειδικό κομμάτι για τον Γιαννάκη!!!

ΥΓ3: Ρε μπαγάσα, περνάς καλά εκεί πάνω;

ΥΓ4: ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒLOG ΜΑΣ. Το προηγούμενο κομμάτι του fuitακου δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Η ΓΑΤΑ» και στο blog agrioagata@blogspot.com
Αρκετά καλό το blog και πολύ καλή η προσπάθεια στην εφημερίδα, να δώσει… βήμα στους bloggers.


Wednesday 18 July 2007

Όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του!


Το μεγάλο... πάρτι στις πλάτες των Ελλήνων συνεχίζεται... Κάθομαι στο γραφείο μου, πίνω καφέ και αναρωτιέμαι. Που θα φτάσει επιτέλους η κατρακύλα αυτής της χώρας; Τα ελικόπτερα πετάνε πολύ χαμηλά. Σιγά μην δεν έπιανε φωτιά στην Πεντέλη; Έχει αρκετό χώρο για κάποιες ακόμα βίλες. Δεν κάηκε άλλωστε όλο την προηγούμενη φορά. Φωτιές παντού. Η Ελλάδα στο έλεος του Θεού. Και οι... άρχοντες αυτής της χώρας μαλώνουν σαν τα κοκόρια, με σταυρωμένα τα χέρια, λίγους μήνες πριν τις εκλογές.
Ο υπουργός δημοσίας τάξης λέει τα... δικά του την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται. Εκεί, όμως ακούνητος!!!
Στην τηλεόραση βλέπω να δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων εξετάσεων με τα... νοθευμένα γραπτά. Αυτά δεν γίνονται πουθενά και η υπουργός παιδείας εκεί... ακούνητη.
Τα τρένα χτυπάνε μεταξύ τους και ο υπουργός μεταφορών εκεί... ακούνητος.
Τα πλοία βουλιάζουν, εργάτες πνίγονται και ο υπουργός εργασίας, εκεί... ακούνητος. Θέλετε κι άλλα;

Εγώ ξέρω, από τη μπάλα που έχω μάθει να βλέπω, πως όταν η ομάδα δεν... τραβάει ο προπονητής πρέπει να κάνει αλλαγές. Όποιος δεν μπορεί, πρέπει να πάει σπίτι του. Κι όταν ο... προπονητής δεν κάνει αλλαγές επειδή δεν θέλει ή επειδή δεν μπορεί να τις κάνει, τότε παίρνει ο ίδιος το καπελάκι του και πάει στο... εξοχικό του στην Πάρνηθα, στην Πεντέλη, στη Ραφήνα ή δεν ξέρω εγώ που αλλού και αφήνει την... ομάδα να βρει και πάλι το δρόμο της. Καταλάβάτε κύριοι; Τι άλλο θα πρέπει να γίνει δηλαδή για να ξυπνήσετε; Βουλιάζουμε ρε!!!

Thursday 12 July 2007

Ζήτω η οδός τρέλας 13...


Αδέρφια καλημέρα... Μέρες έχουμε να τα πούμε, αλλά βλέπετε έπεσε πολύ δουλειά... Έχω πολλά να σας γράψω αλλά δεν θεωρώ πως είναι η κατάλληλη περίοδος. Κια το λέω αυτό γιατί αν μιλήσω τώρα θα γράψω πολλές καφρίλες... ΛΑΜΟΓΙΑ... ΚΑΙΡΑΤΑΔΕΣ...
Για σήμερα λοιπόν θα σας θυμίσω λίγο τα παλιά; ΒΑΒΟΥΡΑ διαβάζατε; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... Απίστευτο γέλιο, απίστευτες στιγμές... Μακάρι να κυκλοφορήσει ξανά...

Wednesday 4 July 2007

ΑΠΛΩΣ... ΓΑΜΑΓΕ!!!



Ποτέ δεν ήμουν φανατικός των METALLICA. Χθες όμως άλλαξα γνώμη. Μακράν η κορυφαία συναυλία που έχω δει. Απλώς... ΓΑΜΑΓΕ. Οι τύποι τα... έσπασαν. Οι κορυφαίοι όλων. Και... γαμώ τις συναυλίες.

Tuesday 3 July 2007

Σαν τις μαϊμούδες…



Μεγάλη κουβέντα είχαμε χθες το βράδυ κάπου εκεί στο γνωστό στέκι στο ΤΖΑΝΤΕ. Με τον Χρηστάρα τον πιτσιρικά που διανύει περίοδο… έρωτα. Μεγάλου έρωτα όμως…

Πάνω στην κουβέντα λοιπόν μου αποκαλύπτει το χωρισμό ενός φίλου που τα είχε με μια κοπέλα εδώ και δύο χρόνια. Ο λόγος; Ήθελε χρόνο… Τι λές ρε… Απάντησα…
Κι εκεί πετάχτηκε ο «γιατρός» για να πει την μεγάλη κουβέντα: «Φίλε η γκόμενα γ… κε. Σίγουρα»

«Όπα ρε «γιατρέ»», του απάντησα. Για να ρίξει τη μεγάλη ατάκα που πραγματικά με έβαλε σε σκέψεις…

«ΦΙΛΕ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕIΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ».

Δεν ξέρω εσείς πως αντιδράσατε, αλλά εγώ θεωρώ πως ο «γιατρός» είπε πραγματικά μεγάλη κουβέντα…

Καλημέρα και κρατήστε καλά. Προσοχή στα… κλωνάρια!!!

Monday 2 July 2007

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!



Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ... ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ... ΑΝΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ... ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ... ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ... ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ... ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ... ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ... ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!!