Monday 12 February 2007

«Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑ»


Πλησιάζουν τα ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ www.anakatosaria.gr αλλά μέχρι τότε υπάρχει χρόνος για μια εξαιρετική ταινία. Μην σας επηρεάζουν εικόνες με ξωτικά και διάφορα τέτοια,. Μιλάμε για εκπληκτική ταινία, καταπληκτικές ερμηνείες, συναρπαστικές εικόνες και εναλλαγές σκηνικών και απίστευτη φωτογραφία. Εξαιρετικό σενάριο που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε. Είχα καιρό να βγω από αίθουσα κινηματογράφου και να μου αφήσει η ταινία τόσο γλυκιά γεύση. Πόσο μάλιστα αν την ταινία την δείτε σε αίθουσα όπως αυτή του ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ, συνδυάζοντας παράλληλα ταινία με εκπληκτικό χώρο για ποτάκι πριν, στο διάλειμμα, αλλά και μετά.

Μην το χάσετε. Δείτε το πριν τα ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ www.anakatosaria.gr γιατί εκεί θα χάσετε πραγματικά το μυαλό σας και θα κάνετε καιρό να πάτε κινηματογράφο…

ΥΓ: Υποψήφια ταινία για 6 ΟΣΚΑΡ. Θα πάρει πολλά να είστε σίγουροι. Σίγουρα ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που θα δούμε φέτος.

3 comments:

Sevasmos Sti Nyxta said...

Φούιτ,
Ποιον Λαβύρινθο του Πάνα ρε βλήμα; Σάμπως την έχεις δει; Μας έχεις πρήξει κι εσύ και ο ψηλός με το μικρόκοσμο. Άντε και γαμηθείτε!

Anonymous said...

Λίγα για Μικρόκοσμο, Κουκί κ.λ.π. Οπως διάβασα κάπου πρόσφατα, υπάρχουν ταινίες που σε κάνουν να θές ποπ-κορν και ταινίες που σε κάνουν να θες ενα ποτήρι ουίσκι... Το 'χετε νομίζω...
Αυτή είναι για μπουκάλι...

Άντε...και σεβασμός στη νύχτα!

Anonymous said...

tromerh tainia...gamaei!!!