Thursday 8 November 2007

ΠΑΝΤΟΥ ΒΑΡΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΛΑΝΑΤΕ... ΜΕΝΤΕΣ

Αναφέρει το Ρεπορτάζ: «Πάνω από 25 προσαγωγές υπόπτων για έκνομες ενέργειες και κατοχή όπλων, πυρομαχικών και μικροποσοτήτων ναρκωτικών έχουν πραγματοποιήσει από το πρωί οι άνδρες της ΕΛΑΣ, των ΤΑΕ και της ΕΙΔΑΣΥΔΕ, οι οποίοι διενεργούν προγραμματισμένες έρευνες στο χωριό Ζωνιανά του Ορεινού Μυλοποτάμου. Με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων, δύο ελικοπτέρων της Ελληνικής Αστυνομίας και την περιφρούρηση ανδρών των ειδικών σωμάτων της ΕΛΑΣ που βρίσκονται ακροβολισμένοι στις γύρω από τα Ζωνιανά πλαγιές και παρυφές του Ψηλορείτη, οι έλεγχοι ξεκίνησαν στις 7.10 το πρωί με συντονισμό του Αρχηγού της ΕΛΑΣ στρατηγού Δημοσχάκη και του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος υποστράτηγου Δρακόπουλου. Με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ζητήθηκε η απομάκρυνση των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων ώστε, όπως τονίστηκε, να μην εμποδίζεται το έργο των εκεί δυνάμεων και των ελέγχων, οι οποίοι γίνονται σε κλίμα ηρεμίας. "Παρακαλούμε και προσδοκούμε στη συνεργασία και κατανόηση των ΜΜΕ και των εκπροσώπων τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης" αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ελάχιστοι άνδρες βρίσκονται στα καφενεία του χωριού, ενώ οι περισσότεροι προτίμησαν να παραμείνουν στα σπίτια τους. Οι είσοδοι του χωριού ελέγχονται απόλυτα και τίποτα δεν περνάει - όχημα, γεωργικά μηχανήματα, πολίτες - που να μην ελεγχθεί.
Το πρωί μικρή ένταση δημιουργήθηκε όταν έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο ενός κατοίκου που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο, όμως μετά και τις απαραίτητες εξηγήσεις τα πνεύματα ηρέμησαν. Αρχικά οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε τρία σπίτια που είχαν σχέση με το νεαρό που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών στο Ηράκλειο την προηγούμενη Παρασκευή. Ακολούθησαν έρευνες σε κτηνοτροφικές μονάδες, αποθήκες, σπίτια και καταστήματα όπου βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών. Τα όπλα και πυρομαχικά - ποσότητα μέχρι στιγμής άγνωστη - που βρέθηκαν έχουν κατασχεθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για φυτείες στην ευρύτερη περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου από τους 130 και πλέον άνδρες της ΕΛΑΣ και των ειδικών σωμάτων».
Τόσα χρόνια δεν είχε πατήσει μπάτσος εκεί πάνω και τώρα κάνουν λες και ανακάλυψαν την Αμερική. Αλλά έπρεπε να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς για να ξυπνήσουν. Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά τόσα χρόνια ρε λαμόγια που ήσασταν; ΚΛΑΝΑΤΕ ΜΕΝΤΕΣ… Στα γήπεδα βαράτε…
Στα σχολεία βαράτε…
Στις πορείες βαράτε…
Στους συνταξιούχους βαράτε…
Στα Ζωιανά, όμως ΚΛΑΝΑΤΕ ΜΕΝΤΕΣ…
Ευθύνη έχουν όλοι μάγκες μου. Όχι αυτοί που διακινούν όπλα και καλλιεργούν φούντες, αλλά οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που τόσα χρόνια τους καλύπτει… Άντε ΜΑΛΑΚΕΣ που ξυπνήσατε ένα πρωί και είπατε να πατάξετε το παράνομο έγκλημα στα… άβατα της Κρήτης!!!

No comments: