Tuesday 1 May 2007

1η Μαϊου. Δεν είναι ΑΡΓΙΑ είναι ΑΠΕΡΓΙΑ...

Καλό μήνα αδέρφια… Πρώτη Μαϊου σήμερα και όπως λέει και ο Βασιλάκης ο Πσπακωσταντίνου, δεν είναι ΑΡΓΙΑ είναι ΑΠΕΡΓΙΑ. Άσχετα αν δεν καταλάβαμε ποτέ τι πραγματικά είναι. Η Αθήνα άδειασε και ήταν τέλεια όλες αυτές τις προηγούμενες ημέρες, εμείς ως συνήθως στη δουλειά, πραγματικοί ΕΡΓΑΤΕΣ και δεν συμμαζεύεται.

Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, ο “bill” έγινε πλέον διδάκτορας καθώς παρουσίασε το διδακτορικό του, χτυπώντας πάντως γερά το χέρι στο τραπέζι ενάντια στο κατεστημένο των πανεπιστημιακών. Ακολουθεί ο «ψηλός» και μετά και οι δύο παρέα θα πάνε για κούρεμα και… βουρ για τη μαμά πατρίδα.

Έτσι είναι όμως η ζωή, όλοι πήγαμε στρατό και όλοι θα περάσουν κι απ’ αυτό το στάδιο της ζωής. Το τελευταίο ίσως που δεν σκέφτεσαι και δεν έχεις άγχος για τίποτα. Τα βάσανα αρχίζουν μετά…

Στην πολιτική επικαιρότητα τώρα, έχει βουίξει ο τόπος ότι πάμε για εκλογές. Το θέμα όμως δεν είναι το πότε θα πάμε, αλλά τι θα αλλάξει. Γιατί απ’ ότι βλέπω το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο και στην τελική η πλειοψηφία θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες σαν τα πρόβατα και η θα βγάλουνε τους ίδιους ή θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς.

Η ουσία πάντως είναι πως ένα ένα τα λαμόγια παίρνουν τον… μπούλο. Αφού έφαγε ότι έφαγε κι αυτό το λαμόγιο, ξύπνησε αργοπορημένος όπως πάντα ο Κωστάκης και τον απομάκρυνε από την κυβέρνηση. ΤΟ Βήμα πάντως το είχε το αποκλειστικό το Σάββατο. «Δεν παραιτούμαι» έγραφε στην πρώτη σελίδα… Χα Χα Χα!!!

Αυτά τα λίγα και για σήμερα… Το πόδι ξεπρήστηκε και συνεχίζουμε…

ΥΓ1: «Του παν θα βάλεις το χακι, θα μπεις στην πρώτη τη γραμμή, θα μπεις στην πρώτη τη γραμμή και ήρωας θα γίνεις…»

1 comment:

Anonymous said...

oraia kai ayti i selida sto blog file.pragmatika ta grafeis poli kala.otan exo xrono tha exereyniso kalitera kai ta pio palia arthra sou.MPRAVO SOU.