Wednesday 25 April 2007

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας. Ένα απέραντο μπουρδέλο είμαστε, είτε σας αρέσει είτε όχι. Και δεν κάνει κανείς τίποτα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Οι φοιτητές μας φταίνε, οι συνταξιούχοι μας φταίνε , οι αγρότες μας φταίνε, οι συμβασιούχοι μας φταίνε τώρα τα βάλαμε και με τους φυλακισμένους.

«Τόπι» στο ξύλο τον κάνανε τον τύπο στις φυλακές και δεν μιλάει κανένας. Έπρεπε να εξεγερθούν όλοι οι κρατούμενοι στην Ελλάδα για να γίνει ντόρος και να ξυπνήσουν οι υπουργοί και οι βουλευτές. Άρε κλωτσιές που θέλετε.

Ξέχασα όμως για όλα φταίνε όλοι οι υπόλοιποι και οι μόνοι που δεν έχουν ευθύνες είναι οι πολιτικοί και οι μπάτσοι. Μάλλον θα έπρεπε να αλλάξουν οι ρόλοι και να οδηγηθούν άλλοι στα κελιά. ΛΑΜΟΓΙΑ, ε ΛΑΜΟΓΙΑ… Πήρε το μάτι μου κάτι σκηνές με τα όργανα της τάξης με κάτι πριόνια και κάτι σωλήνες. Αλήθεια τι τους ήθελαν τους σωλήνες στην επέμβαση που έκαναν στις φυλακές. Βρήκαν νέα όπλα καταστολής; Ρωτάω εγώ τώρα.

Ρε σα δε ντρέπεστε… Δεν αργεί να γίνει το… μπαμ μάγκες. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Όλο το κράτος έχει παραλύσει και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που στηρίζουν τις ίδιες κυβερνήσεις. Να τους χαίρεστε λοιπόν και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ με τα σκατά που τρώτε κάθε μέρα…

ΞΥΠΝΑΤΕ όσο είναι καιρός…

2 comments:

Anonymous said...

Γαμήστε τον πούστη τον αναρχικό. Σπάστε του παΐδια...

Και να θυμάστε πως η Γιάρος έχει χώρο για όλους. Άντε πουσταράδες...


ΥΓ "Οκτώ μανάδες γέννησαν τους τέσσερις μεγάλους. Τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Παττακό και άλλους"

Fuitακος said...

eisai kai esy enas klassikos blakas poy krybese piso apo thn anonymia soy.. kanonika tha to ekoba to kommati giati apla apnthses anonyma alla den bariese, plaka exete oloi eseis oi anistoritoi poy goystarete na krybeste piso apo ena andrikelo kai na to paizete dhthen ellhnarades... Fae loipon ta skata ayths ths kybernhshs fae ta skata ayths ths astynomias kai paiksto palikaras sta logia... Mallon den exeis faei pote sth zoh soy ksylo apo mpatso giayto milas. Mallon eisai ki esy enas apo aytoys...
APla krima. Lypamai gia sena... Alla lypamai poly...