Tuesday 13 March 2007

Αξίζει να το δείτε, αλλά...

Συνήθως δεν είμαι από αυτούς που πηγαίνω πρώτος πρώτος να δω μία ταινία για την οποία γίνεται πολύς ντόρος. Χθες όμως το έκανα και πριν προλάβει να συμπληρώσει μία εβδομάδα προβολής, πήγα και είδα τους «300». Πολύ καλή ταινία. Χωρίς ιστορικές ανακρίβειες (έχει κάποιες αλλά όχι σαν την Τροία ή το Μέγα Αλέξανδρο) και πολύ καλά στημένη ταινία. Αν τη δεις μάλιστα σε μεγάλη αίθουσα με καλό ήχο τότε σίγουρα χάνεις το μυαλό σου. Έκανα, όμως το μοιραίο λάθος να δω τη συγκεκριμένη ταινία στα “village” στο Φάληρο. Πρώτη και τελευταία φορά που πατάω το πόδι μου εκεί. Ένας απίστευτος χώρος γεμάτος «ροζ πάνθηρες» και χαζογκόμενες, βαμμένες και ντυμένες σαν λατέρνες… Ήμαρτον δηλαδή, τι άτομα υπάρχουν γύρω μας, αναρωτήθηκα αλλά δεν βαριέσαι. Το χειρότερο απ’ όλα, όμως, είναι πως για μία ακόμη φορά έκατσα μπροστά από το μαλάκα της αίθουσας και αφού κρατήθηκα και δεν έκανα εγώ το Λεωνίδα, να του ανοίξω τα μούτρα, αφού δεν σταμάτησε να χαχανίζει και να μασουλάει ο μπουρναζόβλαχος, πάλι καλά. Κατά τα άλλα το εργάκι είναι πολύ σούπερ και αξίζει να το δείτε. Τρομερές σκηνές, δυνατές μονομαχίες, πολύ αίμα και φοβερές ατάκες. Αυτά…
Να πάτε να το δείτε, αλλά σε όσο το δυνατόν πιο απλή αίθουσα. Μακριά από «ροζ πάνθηρες» και χαζογκόμενες που περισσότερο τους ενδιαφέρει να φάνε στα “goodys” και να τους πάρει ο γκόμενος τους καμία καραμέλα ή ποπ κορν παρά για να δούνε ταινία.
Για το πώς έκλεισε η νύχτα θα το συζητήσουμε σε λίγο.
Να πιω καφέ πρώτα και μετά…

1 comment:

Athens by night said...

EYGE!!!!!!!!!!
Tha symfoniso sxedon se ola.. ektos apo ta pop korn, ta opoia einai to alatopipero toy kinimatografou... i toulaxiston emena m'aresoun poli kai to vlepo etsi...!!
E.